lördag 28 juni 2008

KD gör en kovändning

Mitt intryck när jag såg att alliansen närvarade på KD-tinget var att nu upphörde KD som eget parti. Kanske är det så att vi snart bara har ett högerparti. vem vet hur framtiden ser ut.
En sak är dock klar och det är att kortsiktighet i KD-politiken tvingar fram kraftiga kovändningar. När SD försöker sig på konststycket att prata miljöfrågor så är snabbt KD där med samma utspel. Klimatförändringarnas orsaker kanske är lite andra frågor än invandring / främlingar eller djävulen men ok jag kanske inte skall ironisera. Bra att fler partier börjar fatta att vi står inför något dramatiskt i mänsklighetens historia. Lite positivt tänkande kring KD´s nya uppenbarelse om guds natur är att det öppnar upp för en fortsatt dialog med den gröna rörelsen. Nu behöver bara KD skrota sin syn på kärlek och kön så kanske, kanske KD finns kvar efter nästa val.
En kraftig omsvängning av övervakningen av svenska folket kanske vore något för tinget att fundera över.....eller är det kanske en strategi av den kristna högern att övervaka "terroristena" svenska folket.

För övrigt anser jag att FRA-lagen bör förstöras

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

1 kommentar:

  1. Dennis Nilsson28 juni, 2008

    Finns det några partistrateger med civilkurage inom (kd), (m), fp) och (c) så är det dags att tänka om nu och backa.

    Det aldrig är för sent att komma till nya insikter och ändra en tidigare ståndpunkt.

    SvaraRadera