lördag 28 juni 2008

Nelson Mandela anses vara terrorist av Bush. Usa och Reinfeldt ut ur min telefon!

USA fundera på att stryka Nelson Mandela från listan över terrorister. Funderar på att.... Ja just det funderar på.... Jag tror vi är fler och fler som börjar förstå att USA håller på att träda in i någon slags galenskap under Bush och den kristna högern.
Det är samma USA och samma galenskapare som vi inför FRA-lagen åt. Direkt på begäran av Bush så springer Bildt och Reinfeldt bena av sig. De kör sönder sin egen regeringsbas i alliansen och kör över svenska folket. Är det svaret på varför moderaterna agerar som de gör? Vad gjorde Maud Olofsson hos Bilderbergergruppen..pratade miljö? pratade ekonomi? pratade terrorism?

När en stat som USA tror sig ha rätten att kalla vem som helst för terrorist. Då skall du nog vara mycket vaksam på vad vår egen högerallians just nu gör! Vi svenskar är vana att kunna yttra oss fritt i tal (telefon) och skrift (epost) utan att registreras och avlyssnas av staten.

Jag tror att år egen högerregering sjunger på sista versen det gör nog även Bushs usa. Ekonomin är totalt raserad. Usa är idag ett skuldsatt land som är helt oljeberoende för sin överlevnad.
När du läser om allt som sker i Afrika idag så fundera på varför USA är närvarande i varje konflikt. Det är inget krig mot terrorister typ Nelson Mandela. Det är ett kolonialkrig. Det är kanske de sista dödsryckningarna innan imperiet USA ramlar samman.

Det finns all anledning att vara oroliga inför framtiden och framförallt att alliansen krupit upp i knät på Bush. I ljuset av FRA-lagen så kanske det går att förstå varför folkkontrollpartiet (fp) vill att Sverige skall gå med i Nato.

Det är en gigantisk felanalys av vår regering det de gör just nu. Den ekonomiska motorn i världen finns i Asien inte i USA. Den protektionism som EU bedriver kommer att leda oss mycket snabbt in i den ekonomiska kris som USA är på väg in i.

Nu lite glad hälsningar till Nelson Mandela på 90-årsdagen

Är det verkligen Nelson Mandela som är terrorist och skall avlyssnas och övervakas. Är det verkligen svenska folket som är terrorister och skall avlyssnas och övervakas. Miljöpartiet stälde frågan gång på gång i Riksdagen. Vem är fienden? Var är hotet som motiverar att varje svensk skall få sitt privatliv avlyssnat (och exporterat till Bush?)


När jag var ung så skrek vi USA ut ur Vietnam. Nu får vi väl skrika usa ut ur min telefon.
Jag undra fortfarande hur det gick till. Svenska folket röstade på en borgerlig regering som de trodde var för individens frihet..och så händer det här. En total avlyssning av oss alla!
Två långa år sedan får vi en ny regering. Jag fattar bara inte hur Reinfeldt skall kunna regera vidare. Vem tror längre på ett enda ord från denne man.


Nu demonstrerar vi i Sverige för vår frihetProtesterna kommer att fortsätta tills vi blir fria igen

Jag hittade en gammal bild som känns mycket aktuell!


För övrigt anser jag att FRA-lagen bör förstöras


Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: usa nelson mandela terrorist bush , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar