söndag 29 juni 2008

Miljökrigen är redan här

Ta hem våra svenska soldater från Afghanistan Sluta avlyssna svenska folket. När även KD inser att en höjning av oljepriset är nödvändigt så borde du höja på ögonbrynet.

Det spela ingen roll om Bush avgår USA slåss för sin överlevnad.

Vi Sverige skall inte delta i det elaka spel som nu pågår om kontroll över oljekällor i Afrika och mellanöstern. Vi i Sverige skall snabbt ställa om våra transporter till icke oljeberoende. Det är Regeringens ansvar och uppdrag. Regeringen skall måna om det de är valda att sköta dvs vårt land Sverige. Istället för att sända svenska skattepengar till vapenindustrin och soldater i USA´s tjänst så skall vi bygga ett hållbart samhälle. En krona till en soldat eller en krona till järnväg gör skillnad.

Men just nu handlar det bara om att upphäva avlyssningen av svenska folket. Vi är inga terrorister. Vi är ett fritt folk som tror på frihet och demokrati. Alliansregeringen har fört oss in på en mycket farlig motorväg tillsammans med Bush, amerikanska olje och vapenindustrin. Den kristna högern i USA har lyckats få ett öra i Sveriges regering. Hur det gått till vet jag inte men otäckt är det.

MISSFÖRSTÅDD LAGSTIFTNING FRA ska signalspana för att kartlägga yttre hot mot landet. Ändå odlas uppfattningen att FRA skall lyssna på alla svenskars telefonsamtal, läsa deras e-post och sms. En vidrig tanke. Hur kan så många tro att en demokratiskt vald riksdag skulle vilja sitt folk så illa? skriver generaldirektör Ingvar Åkesson .
Svaret till generaldirektören är enkelt. Vi har just nu en Regering som anser att hela svenska folket är potentiella terrorister. Tyvärr tror jag att min bild av samverkan med den kristna högern i USA är korrekt.
Läs aftonbladets artikel idag om vad som pågår i FRA. Vi vet att USA har mängder av halvmilitära hemliga organisationer i statens tjänst. Vi vet att vi även i Sverige har den typen av organisationer. De flesta av oss accepterar också ett inrikesspioneri men aldrig av alla utan brottsmisstanke. Vad är det då för skillnad mot andra diktaturer i världen. Stalin, stasi ja det nämns många exempel i debatten. Det är nog inte överord utan en skrämmande verklighet som vi nu fått via ett enda riksdagsbeslut.

Men det handlar bara om en enda sak.
SLUTA att avlyssna svenska folket. Vi är inga terrorister!
Men när Bush och USA sätter agendan förlorar i vår frihet. USA är ett land som har Nelson Mandela uppsatt som terrorist. Är han terrorist så ligger många av oss i Sverige mycket illa till för att kallas terrorister.

Det finns mycket i alliansens politik som jag tycker är skit. Orättvis omfördelning, utförsäljning osv. Men det är något alliansen faktiskt gått till val på och delvis fått svenska folkets stöd. Vi kan i demokratisk ordning byta ut den kristna högern till valet 2010. Men det som regeringen och alliansen gör nu är inte ok. Det finns inte i några partiprogram eller i några förklaringar inför valet om avlyssning av hela svenska folket. Det är inte långt bort att kalla det diktatur. Det måste väl finnas några kloka liberala politiker kvar i alliansen...alla kan väl ínte vara döda fiskar som flyter medströms. Stå upp för demokratin och yttrandefriheten. Jag säger som Mandela "ni har det i era händer". Ansvaret vilar tungt nu när vi går in i det första riktiga miljökonflikten i världen energin. Sedan kommer mat, sedan kommer vatten..sedan...VI kan inte lösa framtidsfrågorna med vapen, militär och inskränkande av yttrandefrihet och demokrati. Det är fel väg som Bildt och Reinfeldt leder er in på..Fp! och C!....lös upp alliansregeringen och bilda en ny där den kristna högerns makt minskas. I den krissituation Reinfeldt försatt Sverige kanske det går att omgående bilda en stark mittenregering. Sverige behöver en ny regering nu.

Släng ut USA och Reinfeldt ur min telefon! Svårare än så är det inte!

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: usa nelson mandela terrorist bush , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

1 kommentar:

  1. Bara massa vänster trams.
    Vänstern förlorade förra valet för urvattnade åsikter.
    Samma sker igen 2010 och din blogg är svaret. Bara massa vänsterflummeri.

    SvaraRadera