måndag 30 juni 2008

Vem är fienden - Reinfeldt & Bildt?

Protestera mot FRA-lagen, maila riksdagsmännen som sa ja till avlyssning och kontroll över ditt privatliv.
EU vill registrera bloggar, kräv en folkomröstning låt inte Bildt och Reinfeldt sälja Serige.
Svenska politiker som hotas av partikamrater när de följer partiprogammet och sin övertygelse som folkvald.

Vem är fienden? Vad är det vi skall vara rädda för?

Min vanliga fråga är vem tjänar på att vi är rädda?

Vad är du rädd för. Är du rädd för Bin Laden? Är du rädd för religioner? Är du rädd för andra språk? Är du rädd att någon skall ta dina pengar? Är du rädd för ryssen? Är du rädd för nazister? Är du rädd för motor cykelgäng? Är du rädd för narkotika? Är du rädd för att bli nedslagen på gatan? Är du rädd för homosexuella? Är du rädd för sex utan äktenskap? Är du rädd för att bli våldtagen? Är du rädd för att en ubåt skall åka under havet yta? Vad fan är ni rädda för Reinfeldt och Bildt?

Svar någon gång. Vem är fienden? Ni har fått frågan upprepade gånger!


Rädslan kära läsare är själva meningen med den kampanj som bedrivs. Några människor försöker få oss så rädda att vi går på lögnen att frihet kan vi bara ha om vi ger upp vår frihet.

Klicka dig runt i svensk media..här kommer några exempel:


Aftonbladet Kaos väntar efter midnatt

SvD Här bränns polishuset

DN Krafttag mot sjöfylleri

Expressen Yxmördade sin fru och barnbarn

Dagen Kyrkobrand misstänks vara anlagd

Det är inte något särskilt med dessa exempel. De är valda ganska slumpvis. Men varje dag år ut och år in så pumpar våra media bilder av ett budskap. Du skall vara rädd!

Det är mycket vanligt med förstavelser med ord som jätte- skräck- döds- mördar- snigeln kryper vidare och ödelägger hela mänskligheten ...eller hur.

Det finns många vackra ord som beskriver vårt liv, vårt land, vår planet. Frihet är ett av de mest vackra ord som finns. Fri, yttrandefrihet, vänskap, kärlek, fest, glädje, sång, musik teater, kultur, sol, värme, födelse, fred, framtid ... jag hoppas du förstår poängen. En sång som kanske kan sprida lite hopp


Varför är du så rädd Reinfeldt att du skall lyssna på våra telefonsamtal och på vår epost. Svara vem är du rädd för?


För övrigt anser jag att FRA-lagen bör förstöras

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: usa carl bildt mandela terrorist bush , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

1 kommentar: