tisdag 22 juli 2008

Borgerligt nej till (F)redrik (R)einfeldts (A)llians

Att låta oppositionen göra FRA-lagen till valfråga vore politiskt självmål. Värnandet av individens okränkbarhet och frihet är och bör förbli borgerliga kärnfrågor. Målet för nätverket Borgerligt nej till FRA-lagen är att alliansregeringen ska riva upp den nya signalspaningslagen redan innan den träder i kraft.

Jag har skrivit det många gånger nu att alliansen redan spruckit. Den sprack underifrån. Nu görs det ett försök av lite desperata politiker att trygga försörjningen. Meningen "Att låta oppositionen göra FRA-lagen till en valfråga vore politiskt självmål" säger allt. Det finns ingen förståelse alls för frihetsfrågan utan mest valstrategi. Regeringskris är ett ord som inte kan undvikas längre. Lite allianzmusik i vänta på nyvalet.Så till alla ni borgerliga politiker som flyter som döda fiskar när Bildt & Reinfeldt talar. Lyssna på dessa ord från Tage. Arvet från våra förfäder förpliktigar, men dom är ju inte döda än, så vi får väl vänta till boutredningen.

Jo det var en sak till. När ni ändå håller på och lyssnar på folket låt oss då återfå vår frihet att rösta om vi vill sälja hela Sverige. Jag vill inte ha Reinfeldt till President för staten Europa vill du? Gillar du friheten så är första steget att klicka på bilden;)

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: borgerlig nej säpo tage danielsson terrorist lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,
Dn 1 SvD 1 Dagen 1 Sydsv 1 AB 1 Expr 1 Hd 1 Wadströms musikvänner

1 kommentar:

 1. Alliansväljare mot FRA22 juli, 2008

  Jag saknade MUF-ordförande Niklas Wykman och han vill inte godkänna/publicera frågan på sin blogg fast jag ställer en ganska rimlig fråga.

  Jag tar det här i stället.

  Ulf Wykman skriver:
  "I dag skriver flera borgerliga politiker om sitt motstånd mot FRA-lagen. Hurra för det!

  Själv är jag helt övertygad om att det inom borgerligheten snarare skulle behövas ett nätverk för FRA-lagen. Vi som är emot är i kraftig majoritet."

  Jag frågar Niklas Wykman:
  FRA-lagen har ett redan ett starkt nätverk som består av Reinfeldt, Björklund, Olofsson, Hägglund, Tolgfors och Åkesson. Därför behövs alla goda krafter mot FRA-lagen. Kan du inte på ett seriöst sätt svara varför du inte kunde vara med på artikel där det lanseras en borgerlig grupp för att stoppa FRA-lagen? Orkar du inte ta kampen?

  SvaraRadera