tisdag 22 juli 2008

(F)redrik (R)einfeldts (A)llians sänker Ericsson

Rubriken FRA sänker Ericsson kanske ser lite väl dramatisk ut. Men till historien hör att Ericsson byggdes upp just genom samarbete mellan svenska staten Telia och Ericsson. De beställningar som staten garanterade via Telia var en förutsättning för lilla Ericsson att växa och produktutveckla.

Nu tror ju inte Reinfeldt på sina egna statliga företag längre utan vill sälja allt han kan. Det är egentligen märkligt om vi granskar vad (F)redrik (R)einfeldts (A)llians egentligen uträttar. Sälja av tillgångar skulle det var någon bedrift. Nej nu vill jag se en regering som bygger Sverige igen!
Titta lite på ditt pensionsbesked så ser du vad som håller på att ske i Sverige.


På lite längre sikt har nog Fredrik Reinfeldts Allians sänkt Ericsson. Vem tror ni vill handla med ett företag som så starkt förknippas med Sverige. Handla av Sverige landet där vi lyssnar av alla på uppdrag av Bush. Nej det är nog kört för Ericsson.... är det en överdrift? Vore jag t.ex. Ryss Kines eller Indier och skulle investera i ny teknik så inte skulle jag vilja jag ha den här mannen med på köpet:)
AB 1 2 SvD 1 DN 1
Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Ericsson telcom oljeberoende vapenindustri terrorist lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

1 kommentar:

  1. mm, det blir spännande att se vad som händer nu..

    SvaraRadera