tisdag 22 juli 2008

Nyhetstorka hos Jinge?

Jag skulle just se om Aftonbladet tog in min lilla blogg om Ericsson. Fredrik Reinfeldts Allians sänker Ericsson. Det hade de såklart inte gjort för jag länkade till övervakning av barn och den nya Ericsson-mobilen. Däremot såg jag att Jinge börjat prata väder;). Det är rätt märkligt det här med väder. Aftonbladet tar alltid till så stora ord. Nu kommer SUPERvärmen.

Eftersom jag ägnat timmar åt att skriva om övervakning och FRA-lagen så är det skönt med lite ljusare tiderefter allt borgerligt mörker. Varför inte den här gamla bilden..för visst hänger väder och klimat och politik ihop..

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Ericsson telcom fra yttrandefrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen väder klimat jinge

6 kommentarer:

 1. Nää, jag har skrivit om Doping, Rasism och Bonniers inklusive EU idag oxo. Söker du på "väder" hos mig så hittar du MÄNGDER av bloggningar i ämnet.

  SvaraRadera
 2. Måste ses.

  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.2891847

  SvaraRadera
 3. Klart Jinge skriver om väder. Det ger ju besökare:)

  SvaraRadera
 4. Nu var du inte snäll mickey - eller vem skriver för att ingen skall läsa. Jinge är en bra blogg i den stora bloggdjungeln.Väder och klimat är dessutom en av mänsklighetens ödesfrågor..förutom friheten, dvs bl.a FRA.temat..
  Fick ett uppslag till blogg av din kommentar. Tack Mickey..skall bara komma på en bra titel..

  SvaraRadera
 5. Fast jag skriver helst om oväder. Varje gång det stormar söderöver så får jag arga kommentarer för folk som fått sina skogar omkullblåsta. Och min dröm som är att bo i götalands skärgård på ngt vindpinat ställe.

  Men folk KLARAR INTE att ngn sitter och säger sig längta efter stormar och andra busväder.

  Och till Mickey! Jag har tillräckligt många besökare på bloggen så jag klarar mig utmärkt med att skriva om sådant jag VILL skriva om.

  Idag vred jag till en rubrik dock, Flicka Bet Älg, men det var nog mer utifrån det faktum att kvällspressen inte nyttjade den...

  :-)

  SvaraRadera
 6. Väderblogg, finns inte det redan Björn? Annars är det en kul idé för vi är nog många vädernerdar som skulle välkomna en sådan...

  SvaraRadera