tisdag 22 juli 2008

Ju fler vi är tillsammans, ju gladare vi blir

Allsång på skansen har nog sin dragningskraft i att människor gör något tillsammans. Musik är ju ett språk i sig som är svårt att förklara i ord. Men när någon sjunger, blir sedd och hörd, samt får gensvar då händer det något med människan.

Jag fick en kommentar nyligen av mickey maze som hade lite roligt åt Jinge med kommentaren ..klart Jinge skriver om väder det ger ju besökare.
Men är det så konstigt att den som skriver vill bli läst. Det kanske inte är alla som skriver för andra. Det finns givetvis några som skriver bara för sig själv, för att klara ut tankarna..

Jag hade en blogg som jag använde flitigt innan den här, 100.000 besök ungefär hade läst den bloggen. Den här bloggen som är lite nyare har bara kommit upp i ca 25.000 besök. Nu har jag en hel drös bloggar till så det har väl varit ca 200.000 besök på bloggarna.
Så det finns nog stora likheter mellan den som skriver och vill bli läst och den som sjunger..

Titeln på det här inlägget är hämtat från Tage Danielsson....fortsättningen lyder "Med en åsikt man har är det föga bevänt om den delas av mindre än 50%"

Så som alltid i dessa lyssnande FRA-tider kanske Reinfeldt skulle fundera lite över Tage Danielssons ord.

Du som gillar musik här har du en bra startsida för musik. Du hittar säkert Adam Tensta där också;)

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om:adam tensta allsång tage Danielsson Reinfeldt lex orwell , , fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar