torsdag 3 juli 2008

Vi är inte rädda

Regeringen och inte försvaret är FRA:s största uppdragsgivare och "kund". Reinfeldt står nu och ljuger oss rakt i ansiktet. Jag visste inte att FRA redan samlat in och lagrat data om svenskars privata surfvanor och teletrafik.

Det är rätt komiskt att SÄPO skall utreda FRA. FRA har väl redan avlyssnat SÄPO så det blir en häftig utredning som skall ske i höst :)


Det hade jag ingen aning om.......så säger den moderate statsministern bara timmarna efter att ha sagt åt svenska folket att de inte fattar någonting. Bara några timmar tidigare lyste arrogansen igenom när ha sagt åt oss att kyla ner oss.
Det här är inget kärnkraftverk Björklund & Reinfeldt som man kyler ner..möjligtvis kan det liknas vid en härdsmälta för regeringen..men det är en äkta kärnreaktion ...det blåser så pass att nu reser vi vindkraftverken:)


Människor vet och förstår vad integritet är. Det är det djupaste djupa som gör oss till individer. FRA-debatten har visat mig något. Samtliga ungdomsförbund och ett relativt nytt parti Piratpartiet och ett relativt nytt Riksdagsparti Miljöpartiet säger klar ifrån till kränkningarna Reinfeldt utsätter oss för. Framtiden säger nej till övervakning. De äldre konservativa krafterna lever kvar i rädslans värld. Vi kommer aldrig att dela er rädsla och ångest vi tror på framtiden, människan, djuren, naturen och självklart kärleken. Vi är inte rädda.


Jag har frågat, många har frågat, efter vem är fienden. Idag stod alliansledarna och talade om ryssen, terroristerna, islamisterna... Jösses vilka lagledare vi fått i Sverige. Game over.Den här kvinnan däremot säger kloka saker som går in i mitt och många andras hjärtan.

Hon är ett språkrör...- Miljöpartiet har kämpat mot FRA-lagen i flera år, ända sedan förslaget först dök upp. Och vi kommer att fortsätta kämpa. Vi kommer att kräva inför en regeringsförhandling med socialdemokraterna inför nästa val att den här lagen rivs upp, sa Maria Wetterstrand.- FRA-lagen är inte det första beslutet i den här riktningen; det är ett beslut som har följt på ett led av andra beslut som har inneburit inskränkningar i den personliga friheten och den personliga integriteten. I namnet av kampen mot terrorismen är man beredd att göra nästan vad som helst.- Förhoppningsvis blir det här det sista steget och förhoppningsvis så rivs beslutet upp och vi tar istället steg mot ett friare och öppnare samhälle.- Jag vill rikta ett stort tack till alla er som engagerar er för frihet och demokrati, och fortsätt att trycka på oss och alla andra för att den här lagen ska rivas upp, avslutade Maria.Läs den här meningen till slut och inse det många insett. DN är off.

Socialdemokraternas stödpartier mp och v tävlar nu om hur man ska avskaffa FRA-lagen på bästa sätt. Gör de ingen egen analys journalisterna på DN. Att man i en blogg kan göra dessa glidningar och värderingar är väl ok men fan skärp er DN. Släng instruktionerna från Rosenbad och Timrå. Skriv vad det handlar om istället. Yttrandefrihet, meddelarfrihet, tryckfrihet och min förbannade rätt att inte ha Reinfeldt & Björklund snokande i mitt privatliv. "Socialdemokraternas stödpartier"..så kallas visst människor som är emot FRA-lagen av fd liberal press. Så undrar någon över min koppling till vindkraft så är det en hyllning till DN och deras journalistik.
Till slut, du det är regeringen som är FRA´s största uppdragsgivare inte militären!


Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: usa reinfeldt reinfeldt terrorist lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar