måndag 18 augusti 2008

Det nya arbetarpartiet

Socialdemokraterna har varit usla på att bedriva opposition de två första alliansåren. Men nu verkar Mona och co fått upp farten. Jag observerar fler och fler artiklar och inlägg om hur olikheterna mellan fattig och rik ökat i Sverige på kort tid.
Aftonbladet tar idag upp friskolorna. SvD skriver om skolorna som ruttnar.Moderaterna läs Bildt och folkpartiet läs Björklund har på sin agenda att Sverige skall med i Nato. Nu får väl Reinfeldt ta och styra upp krigshetsarna. Tolgfors verkar ha fått lite Reinfeldtorder att tagga ner. Han har det besvärligt Reinfeldt med Bildt just nu. De nya moderaterna satsade ju på att skrota försvaret för att få ihop lite budgetöverskott. Den "hemliga agendan" är givetvis att ingå i EU och Nato alliansen. Nu spricker nog den våta drömmen för herrarna för inte lär det vara några moderater i regeringen 2010:)Om det är någon som tror att stora delar av svensk folket är så dumma att de inte ser sambandet mellan FRA och moderataktionen mot Ryssland och för USA-Nato så är de bra naiva.


Majoriteten av svenska folket ser de ökade klyftorna och går inte på skattesänkarbladdret längre. Inte vill vi ha en massavlyssning av hela svensk folket heller. Folkpartiets blogg i Nacka är ofta ute och cyklar, men de skrev ett rätt intressant inlägg om FRAs dator.Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: ryssland georgien UNDERRäTTELSETJäNST, IMPERIALISM FöRSVARSPOLITIK, PERSONLIG INTEGRITET EU NATO USA Terrorist Bildt Reinfeldt lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

2 kommentarer:

 1. Kalla mig gärna naiv men jag har inget större förtroende för sveriges samlade mentala kapacitet. Om reinfeldt lockar med billigare sprit eller tobak så har vi blått pack vid rodret på det sjunkande skeppet även nästa period.
  FRA är då glömt och klasspolitiken förlåten, massa får ju sponken och vad kan vara viktigare än det?

  SvaraRadera
 2. Nato ska vi ta det lugnt med, det kan vara lite farligt.

  På Kommunisternas blogg

  http://www.skp.se/blogg/2008/08/19/krig-ar-barbari/#comment-727

  påstås följande:

  "Enligt oberoende analytiker finns det bevis för att denna konflikt var noggrant planerad och samordnad av USA, NATO och Israel."

  Det är ju ytterst intresssant. Vi vill gärna se belägg för detta påstående.

  Jag lade in en fråga härom, min kommentar väntar på moderering. Håll utkik.

  På Esbatis blogg

  http://esbati.blogspot.com/

  framförs ett annat påstående av största intresse, nämligen att slipsätaren Saakasjvili tillsattes genom en CIA-dirigerad kupp. Jag lade in en kommentar med fråga som nu väntar på moderering. Håll utkik där med.

  SvaraRadera