torsdag 21 augusti 2008

FRAnytt-Pudlarnas tid är här

Det verkar som Reinfeldts ord inte längre har någon betydelse som jag skrev tidigare. Pudelns tid är här. Centerpartiets gräsrötter har insett att partiet åker ur riksdagen 2010 om de inte snabbt gör en Pudel. Idag är tidningarna fulla av centerns pudel DN SvD Aftonbladet 1 2 Expressen HD osv.. men tyvärr centerpartiet det är nog för sent. Att inte få spana på SVENSKAR låter som en kompromiss med SD!


Det har i debattten kommit fram så mycket nytt om vad "firman" FRA håller på med så det finns bara ett alternativ som är trovärdigt för en demokrati. Lägg ner FRA och lägg ner samarbetet med USA i deras märkliga lagvidriga fantasijakt på ondskan i världen. Se klart att det är USA som inskränker vår frihet. Förstå att Björklunds NATO hänger ihop med att lyssna på dina privata samtal. Förstå att det är brott mot vår grundlag att läsa våra personliga brev. Vi kan inte uppnå frihet genom att inskränka den. Vi skall rösta om EU-staten också. Det får vara slut med elitdiktatur i Sverige. Det är nödvändigt om vi skall klara av att behålla respekten för politik och lagstiftande Riksdag. FRA har visat något om det svenska samhället som några små justeringar i lagtexten inte kan påverka.


Läs detta från moderaternas hemsida.."Hotbilden mot Sverige handlar inte längre om någon invasionsrisk från annan stat. Hoten kommer istället från sönderfallande stater och regionala konflikter, terrorism och hot om spridning av massförstörelsevapen. Det handlar också om IT-attacker som utförs i syfte att förlama delar av eller hela samhällen." Jo bloggarna har attackerat Regeringen och visst förlamar det. Men vi har inte diktatur i Sverige --än


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar