onsdag 13 augusti 2008

Musiker mot FRA

Dagens FRA i media tar mest upp huruvida FRA-lagen är ett handelshinder enligt EU-rätt. Nu vill jag överhuvudtaget inte ha någon EU-rätt. Jag vill att vi lämnar den där klubben för rörligt kapital och arbetskraft inom EU-murarna. Att EU kostar oss massor av skattemedel till märkliga ändamål vet väl de flesta. Men att FRA ger oss högre räkningar var kanske en nyhet. Du får betala för att Reinfeldt skall lyssna på ditt privatliv. Vilken dårskap.

Jag såg att Gillberg skall pröva en dom i EU-domstolen också. Skulle inte förvåna mig om han fick rätt. En total katastrof är han Gillberg för vetenskapen. Bränna upp underlag för att förhindra vetenskaplig granskning. Då faller ju allt som är vetenskap och vi övergår till propaganda och tro. Skulle det visa sig vara ok då finns det ytterligare en anledning att lämna EU. Oavsett vad man anser om EU-staten så borde det vara en självklarhet med folkomröstning i ett fritt land som Sverige.
Men inte i Reinfeldtland inte...Inte nog med att vi blivit fråntagan vår röst nu skall våra samtal avlyssnas också.

Men nu har vi det vi har så i får väl se om Reinfeldt fattar snart att loppet är kört för hans del. Vi vill inte ha våra privatliv i USA´s stordatorer. Jag vill ha mina telefonsamtal och min post ifred. Den som skall läsa och lyssna är den jag väljer att sända till. Vill Reinfeldt veta vad jag tycker så går det bra att läsa på min blogg men resten skall han bara skita i.Musiker mot FRA växer och växer. Det är bara att konstatera att begriper inte Reinfeldt vanlig svenska så får vi väl alla hjälpa till och tonsätta orden. Jag väntar fortfarande på att Benny & Björn skriver en låt. Reinfeldt lär ju gilla ABBA så då kanske han kunde börja tänka. Det gör visst McCain också, nej inte tänker men gillar ABBA . ABBA är ett bra exempel på att det går att skapa stort i lilla Sverige. Vi borde nog fundera mer över vad vi vinner på att bli en lydstat till USA eller en provins i EU.

Idag är det en annan av mina vänner på myspace som bör uppmärksammas. Du kan klicka på topplistan till höger eller gå direkt till Promoe. Låtens titel säger det mesta..Den ljusnade FRAmtid. ;)

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: EU, MASSAVLYSSNING musiker mot fra promoe Bildt Reinfeldt lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

7 kommentarer:

 1. Motståndet mot FRA delar jag helhjärtat som du kommer att märka på min blogg. Men din inställning till EU delar jag inte. Jag är en stark förespråkare av EU.

  SvaraRadera
 2. Gillbergs slutsatser bekräftas ju i mångt och mycket av internationell forskning. Det är inte självklart hur man ska handla när man står under attack av bland annat scientologer att lämna ut forskningsunderlag vars sekretess man garenterat personerna som deltog. Jag hoppas att du inte blint litade på den tendentiösa dokumentär som SvT nyligen sände. I sådana fall rekommenderar jag att du läser vad bloggare tyckte om den.

  SvaraRadera
 3. martin vetenskap är vetenskap. All forskning skall upprepas av andra för att stärka ett resultat och den följande slutsatsen. En forskare som förstör underlaget är ingen vetenskapsman. Oavsett syftet med en granskning så har Gillberg inte bara gjort sina egna resultat värdelösa han har också skadat vetenskapen.
  Det tror jag nog att även Gillberg förstår.
  En vetenskapsman fokuserar och blir kär i sin egen tanke. Vi övriga praktiker som skall ta till oss kunskap som vetenskapen ger oss kan aldrig acceptera att granskning förhindras.

  SvaraRadera
 4. Här är en låt om Reinfeldt som ni kanske inte har hört:

  Nationalsången efter FRA-kuppen

  SvaraRadera
 5. Tack för listningen Elin. Vi får se nästa vecka om den orkar upp på listan;)

  SvaraRadera
 6. Ytterligare en låt om FRA
  Svensk Punk "Hata FRA" www.myspace.com/svepunk

  SvaraRadera
 7. Sköön punklåt. Den hoppar nog in på listan nästa vecka. En mycket stark nykomling;)

  SvaraRadera