torsdag 7 augusti 2008

Reinfeldt lyssna - tåget har snart gått

Stödet för en hundramiljarderssatsninghöghastighetståg växer. Sex av de sju riksdagspartierna tror på en framtid för dessa tåg i Sverige. Endast moderaterna är fortfarande tveksamma.

Folkpartiet och centern verkar vara mer och mer överens om att ändra lagförslaget om avlyssning. Moderaterna biter sig fast vid att inga ändringar och tillägg skall göras...suck det är oro på järnvägsstationen...

Har alliansen helt spårat ur? Folkpartiet och centerpartiet kämpar i alla fall för att komma upp på spåret igen. Men jag undrar om svenska folket kommer att kliva på en resa med folkpartiet och centern efter 2010.

Moderaterna då vart skall de ta vägen. Kanske ett tecken i skyn. Stockholms socialborgarråd Ulf Kristersson (m) tar pappaledigt – i Kina. Någon vikarie kommer inte att utses. Resor Reinfeldt. Resor är lösningen. Res bort från alla svenskar som bara missförstår. Det går nog bra för Sverige utan vikarie. Är det någon som sett Reinfeldt på länge. Dyker han upp så fråga honom om FRA. Men tåget har nog inte gått än Reinfeldt. Snart kan polisen spåra alla resor. Nya betalsystem gör att information kan kopplas till enskilda personer.

Här har du möjligheten till Pudel Reinfeldt. Satsa på kollektivtrafiken och lägg ner FRA. Du kan ju hålla kontroll på oss alla utan att lyssna på vår telefon;)

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om:kollektivtrafik tåg järnväg lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar