söndag 17 augusti 2008

Soppan slut i USA

Soppan är för dyr i USA så nu ställer jänkarna skolbussen och drar ner på undervisningen för sina barn..läs aftonbladets artikel.


Så går det när vinstintresset och inte förnuftet och vetenskapen får råda. Du har väl sett filmen om "vem dödade elbilen"Kris i USA.oljeberoende ...nädå..konkurs börjar nog bli ett bättre ord. Det värsta är att vi lär nog falla med i raset. Det ser våra insnöade FRAmoderater till.Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: usa skola transport, kollektivtrafik, persontransport, skatter, bensin, , , , järnväg, tåg, temperatur, permafrost klimathot lex orwell , , , moderaterna yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

2 kommentarer:

  1. När man tittar på de som röstat på din sida (val av parti) så har du en sned fördelning av väljare. SD har lka många röster hos dig som de fick i Landskrona.

    ojoj, tur att det inte är val idag.

    SvaraRadera
  2. peter.pc carlsson. Självklart är en orsak att jag ofta skriver och debatterar med och om den bruna rörelsen. Men det är helt upp till alla från andra partier att kampanja för att få fler röster:)

    SvaraRadera