söndag 14 september 2008

FRA - numer SS säljer info till diktaturer

FRA - Sveriges signalspaningsorganisation (SS) det namnbytet från FRA till SS förvånade innan Rapport redovisade att fri marknadshandel med information bedrivs. Det är som vilken marknadsplats som helst.

- Vi säljer information även till diktaturer säger Carl Bildt - om det är bra för Sverige.


- Vi byter information med demokratiska säger FRA Åkesson

- Vi säljer information till nära länder säger Tolgfors.

Vem ljuger?

För att ha något att handla med så blir det mer och mer begripligt varför moderaterna vill samla in alla våra privata epost samt telefonsamtal. Det är DITT privatliv de handlar med!Sverige handlar med rådata. Det betyder käre vän att det inte är bearbetad information som skrivits i Sverige. Nej informationen kablas direkt till mottagaren. Det betyder att informationen kan hamna var som helst.
Sverige har under ledning av Carl Bildt blivit en nod i det amerikanska underrättelse systemet.


Sverige är inte längre neutralt. Det måste väl vara ett klart brott mot Svensk lag när en regering agerar så! Finns det någon juridiskt kunnig på nätet som kan ta den tråden!


Bildt och Reinfeldt utsätter nu Sverige för ett verkligt hot!

Inte nog med att de är villiga att sälja svenska medborgares privatliv och företagsinformation till främmande nationer. De gör det helt utan granskning och kontroll. Sverige är ett nytt land. Det här landet vill vi inte leva i. Rösta bort samtliga partier som är för att sälja dig och Sverige Börja demonstrera din ovilja redan i EU-valet 2009! Rösta bort dem ur riksdagen 2010.
Nu börjar det bli oundvikligt med en folkomröstning om EU´s konstitution. Det här lukta värre än IB någonsin gjorde. Då lyssnade staten på kommunister. Nu lyssnar de på alla! Den här regeringen går inte längre att lita på.Vill vi ha ledare som Carl Bildt? "Spetsmöjligheten gör att vi kan spela i en lite högre division än vad vi annars kunde göra." Är han galen Bildt. Det här landet Sverige är min boplats. Det är mitt hem där jag föder mina barn och lever mitt liv. Jag vill inte vara en bricka i hans galna värld. Skaffa ett annat folk att leka med. Bli lagledare i fotboll eller något annat bror duktig.

Reinfeldt- ja han och en diktator får mer och mer lika drag. Se agenda ikväll


Bildt & Reinfeldt och Bush försvinn ur min telefon! NU!Press: AB, Expressen, DN, SvD, Dagen

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: NATO Terrorist Bildt Reinfeldt Björklund lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , fra , Icerocket om: , , fra

1 kommentar:

  1. Nästan 100 säkert tror mig ministern sade "länder som står oss nära". Det betyder alltså inte grannländer. Det kan vara Kina, Burma, Tibet?

    SvaraRadera