lördag 13 september 2008

FRA till KU

Prova och kör och kontrollera och tänk efteråt. Folket är ju så korkade och ointresserade ...eller hur..mina egna ord

Imorgon skriver Thomas Bodström, ordförande i Justitieutskottet, första raderna i en anmälan om hanteringen till riksdagens konstitutionsutskott. Några veckors remisstid räcker inte, menar han.

Nu är ju inte KU något som Riksdagsmän överhuvudtaget respekterar. Jag har sett nog med lögner och hånflin i den salen för att ha någon tilltro. Inför ett rejält straffansvar för politiker som inte talar sanning eller vägrar komma till KU.


Men lite kul är det ändå att just Bodström knåpar ihop en anmälan. En lustighet är att Försvarsminister Sten Tolgfors på lördagen inte ville intervjuas om frågan. I en skriftlig kommentar till SvD skriver han att det ”finns ingen officiell tidsplan för beredningsarbetet”

Nä vem hade någonsin förväntat sig att hemliga allians armen gör något officiellt. Tuta och kör är Reinfeldts ide om demokrati, folk är ju ändå så korkade och begriper ingenting.... Om det blir bra eller dåligt för Sveriges folk saknar betydelse bara hans ord inte ifrågasätts........

Så till er alla som är i Stockholm ta en promenad och delta!Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: NATO Terrorist Bildt Reinfeldt Björklund lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , fra , Icerocket om: , , fra

1 kommentar:

 1. Luktar röstfiske... rätt unket också.
  Har inte glömt vilka som först planerade och arbetade på den här idiotiska lagen... jo sossarna med Bodström i spetsen.
  Att det nu blev alliansen som drev igenom eländet mer eller mindre med tvång är precis lika illa.

  Vad jag inte kan förstå är varför politikerna så nonchalant ignorerar folkets protester... de kan ju inte ha missat vad folk i allmänhet tyckte om att bli övervakade.
  FRA-lagen ska rivas upp och begravas...

  SvaraRadera