måndag 15 september 2008

FRAmoderat skattesänkning

Nu presenterar moderaterna en skattesänkning på 15 miljarder. Det betyder väl en 250 kronor till den som har jobb. Men det vi egentligen ser är nedskärning av den offentliga servicen. äldreomsorgen, skolan, barnomsorgen, sjukvården, försvaret, polisen, tandvården...Den slant du får betyder höjda avgifter eller ingen service. Men du får ju välja själv lille vän eller hur

Hushållens skulder har ökat 300 miljarder under andra kvartalet 2008. Så snacka om att ta med ena handen och dela ut smulor med den andra. Men det kallas moderat ekonomisk politik om jag inte lärde mig fel en gång i tiden...

Det finns de som tycker det finns ännu snabbare sätt att få skattesänkning. Det verkar t.ex. Reinfeldts val till handelsminister ha tänkt..

Det verkar gå lite på lösen hos Reinfeldt och Bildt. Läs den här i SvD. Regeringens besked i lördagens SvD att inga av försvarets förband ska läggas ned och att istället öka anslaget till förbandsverksamheten kom som en överraskning för överbefälhavaren Håkan Syrén.

Nu bryr sig de flesta inte så mycket om vad Reinfeldt surrar om längre. Det är bara en ordmassa som kommer ur munnen som om han vore en docka till en buktalare. Det finns en fråga som inte går att prata bort och det är inskränkningen av individens frihet i Sverige 2008 under moderaternas ledning.

Ja jag talar om avlyssning och kontroll och handel med våra privatliv. Ja jag talar om den lag som förminskar de flesta kända diktaturstater till division 2. Tänk att det skulle hända i Sverige. Det går att skoja om det men nu är det allvar. Den här filmsnutten var grov före FRA-lagen. Men det är den inte längre. Den är helt relevant för det Bildt och Reinfeldt håller på med.
Det mest upprörande just nu är att Bildt anklagar journalister för att ljuga och förvanska vad han säger...Hur var det med ubåtarna Bildt..Hur var det med diktaturstater i Afrika och oljeindustrin, Hur var det med att låta krigsförbrytaren löpa, Hur var det med ägande i amerikansk militärindustri? Hur var det med FRAsamarbete med diktaturer..hur mår han egentligen han Bildt. Vem tror han att han är Bildt?
Har han helt förvandlats till bloggare vår utrikesminister. Då går det inget vidare. jag såg att den här oansenliga bloggen av mig värderas högre än Bildts på knuff.se. Så han måste betraktas som en rätt misslyckad bloggare. Så känd och så få som är intresserade av vad han skriver. Varför ägnar han sig inte åt att jobba istället för att blogga. Är det inte jobba som är ordet de lärde sig av konsulten före valet 2006?
Är det så att hela världen ljuger och Bildt har sanningen....Jag känner igen beteendet men inte från ledande Svenska demokratiska politiker... Sanningen när det gäller FRA är att både Bildt och Reinfeldt har o-koll på vad som sker på "firman" FRA.

Tyärr har inte ens Borg koll på ekonomin. Imorgon rasar någon mer bank i USA och sedan kommer försäkringsbolagen..ja håll i hatten och känn dig inte trygg med den ledning vi har i Sverige.

Ut och demonstrera nu du som bor i Stockholm. Eller skrik stoppa FRA-lagen var du än befinner dig. Diktaturen är närmare än du anar. Ytterst är det vår frihet det handlar om.
Frihet är ett stort ord. Det är lätt att använda det utan riktig eftertanke. Men det är också lätt att bara ta friheten för given.
Nu demonstrerar vi för vår frihet att säga vad vi vill, och att leva våra liv som vi vill, på nätet lika väl som utanför, utan att bli avlyssnade eller övervakade av staten. Utan att ens behöva oroa oss för att bli avlyssnade eller övervakade av staten. Lyssnar inte Reinfeldt nu så rösta bort moderaterna i EU-valet 2009 och framförallt i valet 2010. Då är det inte han som bestämmer utan folket. Sverigers folk är betydligt mycket mer och fler än Bildt och Reinfeldt dessa demokratins haverister.......

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: NATO Terrorist Bildt Reinfeldt Björklund lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , fra , Icerocket om: , , fra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar