lördag 13 december 2008

Har Gud rösträtt?

Den första frågan jag brukar ställa mig om Gud är om det är en hon eller han. Men i rösträttsfrågan har det ingen betydelse eftersom även kvinnor fått rösträtt i Sverige. Det andra är väl att man skall vara medborgare på något sätt. Ett personnummer brukar också vara bra att ha....

Det är en lite rolig debatt som pågår på dagen där några moderater gnäller för att diakonerna tycker politiken är orättfärdig. Det lustiga är just rubriken "Gud är inte socialdemokrat". Dagen anser tydligen att den socialistiska politiken är mer rättfärdig..spännande eller hur..

Tänkte passa på och önska God Jul från vår nuvarande jobb och välfärdsregering.

Ja och så ändras våra julbord också enligt Aftonbladet. – Det traditionella julbordet funkar inte i vår tid, med alla nya familjebildningar. Hej och hå KD har mycket att fundera över..inte bara giftemålet med Reinfeldt... kanske är det inget FRAmgångsrecept. Men nu vid nyår när alliansen får tillgång till alla åra samtal på telefon och all vår epost, så kanske kan även KD lyssna på medborgarna och skapa ett rättfärdigt samhälle? Nu skall ju Reinfelt lagra informationen han samlar in...så kanske får i en vacker dag en allians av partier som förstår att lyssna på medborgarna. Undrar just om den är rödgrön till färgen..vad tror du. Rösta gärna när du är här både om parti och bästa blogg.


Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: jul julbord god jul rösträtt ekonomi samhälle, , , moderaterna , centerpartiet, folkpartiet, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan FRA FRA-lagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

4 kommentarer:

 1. Tragiskt att SVD åsikts filtrerar hårt i sina så kallade debatt artiklar.
  Deras ”Skriv som du tycker” är ett rent skämt och ett stort hån mot svenska folket.

  Se detta exempel,
  http://fb.selfip.net/tragiskt.gif

  SvaraRadera
 2. Hehe, julkortsbilden får mig att minnas visan "Jul på Fagerhult" med bandet Bäddsoffan Brinner (tror jag det var), snart tid att leta fram skivan med denna lilla sång på.

  SvaraRadera
 3. Nej!
  Gud har inte rösträtt.
  Men han har vetorätt.
  Var glad att han inte brukar den.

  SvaraRadera
 4. Hej Erik
  Är inte Gud en Hon?
  Om i nu lämnar könsfrågan så undrar jag i vilken förening eller församling Gud har vetorätt?

  SvaraRadera