lördag 17 januari 2009

Är det inte Folkmord?

עברית العربية

Granater med vit fosfor mot FN-skolan AB skriver och samtidigt skriver de om eld upphör
AB tar även upp barnens situation. bilder av vansinnet skriver AB. Bilder av folkmord är nog det som skulle vara rubriken. Vad kan man göra, många svenskar demonstrerar.? Jag börjar förstå hur människor i Europa kände det när Hitler började sina krig och folkmord. Det enda jag kan göra är att skriva.
Mitt bidrag är Al Jaseera på svenska. Läs nu alla svenskar från den fria staten Sverige

Visst Dn skriver också om hur Israel angriper oskyldiga barn och civila i FN-skolor. Nu har jag läst att FN startar utredning om brott mot krigets lagar. Ordet folkmord är inget någon vill ta i sin mun än. Vi får se vad vi ser när västerländsk fri press släpps in i GAZA. Var inte förvånade om ordet folkmord börjar dyka upp i media då.

Jag vill återigen betona att jag inte på något sätt vill kritisera det Israeliska folket. Lika lite som jag kritiserar det Tyska folket för vad Hitler ställde till med. Men världen måste vakna NU! De som skriver om FRA i t.ex piratpartiet måste visa på hur svensk underrättelsetjänst med Bildt och FRA i spetsen samarbetar med den Israeliska mördarregimen.
Sverige skall avbryta alla relationer med Israel nu.

Protestera nu, skriv nu..kanske kan dina ord rädda ett litet Palestinskt barn från döden i fosfrons sken..... Israel läser vad ni skriver. Ett tidigare exempel bara så ni förstår att bloggen är Global. "Tel Aviv-yafo, Tel Aviv arrived from svd.se on "Björn Wadström - ettan: En paus i mördandet? - Vakna Bildt!". " Dina ord betyder något. Skriv nu alla fria svenska bloggar. Skriv!

Mer intressant av wadström israel gaza hamas palestina folkmord bildt
Aktuella bloggar finns hur många som helst. Det är ingen bloggbävning än men den är på väg. Läs Svensson samt motbilder samt jinge för att få en bredare bild än Bildts bild.

Mer intressant av wadström israel gaza hamas palestina sovjet folkmord bildt

12 kommentarer:

 1. Folkmord är per definition ett avsiktligt utrotande av ett helt folk. Om det är vad Israel är ute efter så måste jag säga att de är skrattretande ineffektiva...

  SvaraRadera
 2. Det pågår för en öppen ridå. Det gör kanske skillnaden mot Hitler.
  Majoriteten av människor som ser vad som pågår drar sina slutsatser och det får konsekvenser för Israel.
  Skriv kära vänner av fred och mänskliga rättigheter. Skriv!

  SvaraRadera
 3. Please who ever You are read or do some research about Israel, their country, Palestina...and their country.This is not about killing...
  Have you ever been in Israel? have you ever seen...what is happening there? Take a chance- but,never forget that you can be beautiful, but never wise enough- I didn´t evented this, it is written...there somewhere ...
  Thank you

  SvaraRadera
 4. Yes I have been in Israel. I have friend´s in Israel. ..and Libanon..friens in Palestina and.. US..and...Stop killning!!!!!!!

  SvaraRadera
 5. Börje Nilsson18 januari, 2009

  War on terror, det kostar och oskyldiga drabbas men det enda rätta i ett större perspektiv för att förpassa extremister, raketbombare och jihad till sophögen.

  Bushdoktrinen lever vidare, thank you god!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att detta e mord!Hur kan någon göra så här mot människor?Jag kommer inte från detta landet men jag måste säga att jag e arg och ledsen!Jag hoppas att någon stoppar detta snarast och att barnen slutar mördas!Vi lever i en värld där alla bara tänker på sig själva och låter andra lida,varför gör inte någon nåt åt detta helvete i Gaza?!

  SvaraRadera
 7. @Börje
  Det är just för att en del människor resonerar som du som vi behöver FN - mänskliga rättigheter, Internationella lagar som reglerar relationen mellan folk och stater. Samt organisationer som Röda Korset som måste få fri lejd mella stridande människor och stater.
  Mord är mord. Israel dödar valda ledare hos andra folk och skyr inte att döda barn, kvinnor och att förstöra bostäder, sjukhus, skolor. För mig blir detta folkmord. Sverige bör inta ha förbindelser med en sådan stat.

  SvaraRadera
 8. propagandan och the brainwash som ni svenskar gar igenom ar helt osannolik. kom hit och tillbringa atta r i ett skyddsrum sa kan vi snacka om vad som kanns som ett helvete. hemskt att barn dor, haller med. men att lassa over skulden pa Israel ar valdigt enfaldigt. de skyldiga ar Hamas, som forsatter att utova terror... och pa det sattet driver sitt folk in i fler och fler konflikter, som varken israeler eler palestinier ar interesserade av. Interessant ar dock att sverige tyckte det var helt OK att sodra Israel har bombats dagligen nu i atta ar. VArfor? Darfor att vi inte kablade ut bilder pa lemlastade judiska barn over hela varlden?
  Yael (fodd i Sverige, idag stolt israel)

  SvaraRadera
 9. @yael
  Jag har aldrig sagt att man skall döda någon Israel. Tittar du på siffrorna i döda så ser du att det är få civila Israeler i förhållande till den grymt stora mängd barn och kvinnr som Israel dödar.
  Israel håller på att tappa allt politiskt stöd i världen även us.Så ta hem soldaterna nu och låt dem jobba som jordbrukare istället.
  Aggresion leder inte till framgång för Israel.
  Sök en flerstatslösning och respektera grannarna. Ge medborgrskpet åter till de som fördrivits från sin mark i Israel.
  Jag är en stor vän av det Israeliska folket men inte av en mördarregim. Ta ansvar folket i Israel och tillsätt en fredlig regering som tror på en hållbar framtid. Fred.

  SvaraRadera
 10. Wadström
  Det här har pågått i 60år
  Att ställa sig på någon sida är i grunden fel. Då har man per automatik accepterat massmord som företelse. Att säga att någon är mer skyldig eller mest skyldig har som enda konsekvens att den andra parten kränks. Att ingen förstår att det enda som händer med ett ställnings tagande är att man stärker motsättningen och mördandet fortsätter. Att tro att mördandet skulle ta slut när man inte ens klarar av att enas om det här i Sverige utan istället gör allt för att stärka motsättningen visar väl på vilket hjärnsläpp det är att acceptera massmord från någon sida och att det är vad man ska gå ihop om först.

  Den dan fler än jag förstår det här finns en chans för dom som fortfarande lever.

  SvaraRadera
 11. Haller med dig om att siffrona ar fruktansvarda. men faktum att sa fa civila har dodats pa den israeliska sidan beror pa att vi har haft 8 ar pa oss att bygga skyddsrum, och for att vi till skillnad ifran fundamentalistiska muslimer valjer att ej kriga mitt inne i en civil befolkning. Forsta-Israel krigar mot Hamas. Hamas kampar for Jihad- vilket innebar dod for alla icke muslimer, och det inkluderar aven kristna, just for your information. De ar inte precis norrmann vi har att tampas med. Da denna organisation, med Irans stod, gor sitt absolut basta for att terrorisera civila israeler, som precis som du sager, helst av allt vill leva ifred, da har vi inget val. Da de medvetet skjuter raketer ifran hus fulla med barn-da har vi tyvarr inget val. Varfor gor de nu sa? Darfor att in the name of Jihad ar allt tillatet. Det ar Hamas som ar ansvariga for palestiniernas tragiska situation. Om dem inte hade provocerat och hotat under sa manga ar, sa hade detta inte intraffat.Israel har inget intresse att bomba Gaza remsan, forutom den enda legitima andledningen att forsvara sig sjalv. Remind you att drygt 800 utav de doda var identifierade som terrorister, De andra ar oskyldiga offer, och det ar fruktansvart. Det finns en mening i den judiska bibeln som menar att det enda tillfallet da man far doda, ar da nagon annan hotar att doda dig. Och vi har blivit hotade nu i sa manga ar. Det som ar valdigt interessant och som ni svenskar borde fraga er sjalva, det ar varfor ni inte har protesterat hittils, da de israeliska sidan har blivit bombad under alla ar.Kanske for att bilderna inte ar lika brutala?
  Du andvander ordet "folkmord". Det bara bevisar hur okunnig du ar.

  SvaraRadera
 12. Var skall jag borja....

  Nar de palestinska barnen dor pa Gazaramsan grater det israeliska folket. En del av oss klarar inte att oskyldiga dor och hatet ifran omvarlden och demonstrerar mot sitt eget land for att fa slut pa kriget.
  Att det judiska folket sjalva, blir lemlastade och dodade, att de barn som vaxer upp vid granserna till Gaza eller Libanon inte vet vad en dag ar utan att kanna radsla, att sova i skyddsrum, att det inte finns nagon i Israel som inte pa nagot satt ar familj eller god van med nagon som drabbats av den palestinska terrorn... det accepterar vi i tysthet.
  Du som tycker att Israel inte har ett existensberattigande, ditt hat forstar jag. Du som inte har engagerat dig mer an att du last svensk press och tittat pa svenska nyheter, dig forlater jag. Hade jag levt i Sverige och varje dag blivit omedvetet hjarntvattad, da hade jag tyckt som du. Nar alla runt om i varlden demonstrerar och skriker bojkott, mordare osv sa fragar jag mig var alla dessa engagerade manniskor har varit under de sista aren. Vad har de gjort for positivt for freden. Demonstrationerna ar inte for det palestinska folket, det ar ett ypperligt tillfalle att fa ut en del av sin aggression mot Israel.

  Under de sista 7 manaderna har vi haft vapenvila. Under den vapenvilar har sodra Israel dagligen bombaderats och det har inte vunnit nagot storre intresse i pressen. Palestinierna har trott sig vara bortglomda och Hamas behovde lite pengar i kassan. Vad ar da inte battre an att provocera det Israeliska folket sa till den milda grad att Israel far nog och maste gora nagot for sig egen befolkning...

  Vi lever grannar med ett land som styrs av samma terrorister som bombar i Spanien, i London, pa Bali, i Indien osv osv. Fast dessa terrorister ar annu varre. De gommer sig bland barnen. Skjuter ifran sjukhuset, transporterar sjalvmordsbombare i ambulanserna, skjuter ifran folks tradgardar. Hamas ar de riktiga mordarna.

  Jag beklagar av hela mitt hjarta alla de oskyliga som dott i detta krig.
  Jag vill tacka Israel som gjort allt som statt i sin makt, for att forstora for Hamas och samtidigt som de forsokt att undvika att i onodan doda och forstora. Jag vill tacka Israel som skickat in fornodenheter till Gazaremsan. Jag vill tacka Israel som tagit hand om skadade palestinier for vard pa Israelaiska sjukhus.

  SvaraRadera