måndag 9 februari 2009

Centerpartiets sophantrering

Schyman påpekar att det är skåpmat från alliansen. Dax att varna för kapitalet som vilseleder oss. Dax att syna Centerpartiet. vad var det som hände på de hemliga mötena egentligen.

När en trubadur som Stefan Sundström kan se myglet, vilket Scaber nestor skriver om så borde väl svensk press kunna göra ett bättre jobb. Inte skall väl musikerna göra journalisternas jobb eller. Skäms Svd och DN är ni köpta ni med?
Vi hyllar väl musiken istället för journalisterna. Stefan hyllar alliansens jobbpolitik;)
Eftersom SvD och Dn vägrar att undersöka så kan jag väl berätta om bloggaren som inte fick skriva sina tankar om Israel det vågar SvD skriva om. Det är ju en bit ifrån det svensk kapitalet eller.. DN skriver om Råttor och det kan väl vara passande beskrivning på hur Sverige mår under alliansens välde, vi får väl stå ut till 2010. Tom. det lilla Bloggtrollet har ledsnat. Trots att Bloggtrollet är så snäll och söt. Stöd sopåkarna! Vi kanske skulle strejka alla mot hela den sophantering alliansen vill ge våra barnbarn. Vad är råttor mot radioaktivt utsläpp? Undvik radioaktiva Maudsopor rösta bort henne . Du minns väl att Centerpartiet accepterade export av Plutonium från Nyköping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar