tisdag 17 februari 2009

Fina ord från CuF men från Centern kommer bara bluff

Hela det öppna brevet till Fredrik Reinfeldt, Maud Olofsson, Jan Björklund och Göran Hägglund
Jag kommer lämna en Allians för Sverige som tar stöd av Sverigedemokraterna.
Det moderata utspelet på DN Debatt i dag gör mig illamående. Det finns få saker som skulle få mig att inte rösta på Allians för Sverige. En sådan sak är dock om man inte tydligt klargör att man aldrig kan tänka sig att regera med aktivt eller passivt stöd från Sverigedemokraterna.
”Vidrig tanke”
Efter dagens DN Debatt är det mer angeläget än någonsin att klargöra den frågan.
Mitt och mina medlemmars Sverige står upp för människors framtidstro, möjligheter och vilja att göra rätt för sig. Lika glada som vi var när vi för några år sedan lyckades stoppa övergångsreglerna var vi också när Allians för Sverige införde arbetskraftsinvandring.
Jag och CUF menar att Sverige ska vara välkomnande och öppet. Vi motsätter oss inte möjligheten att ställa krav på ett positivt sätt. Det är självklart att med frihet och möjligheter kommer även ansvar.
Den ton som är i dagens DN är dock något annat. Förslaget om att ta ifrån människor en så grundläggande sak som sitt medborgarskap är inget annat än en vidrig tanke. Försvårandet för människor att bosätta sig var de vill och krav på svenska för medborgarskap ger mig en obehaglig klump i magen, liksom retoriken genom hela artikeln.
Krav på tydliggörande från Alliansen
När förslaget om återkallande av medborgarskap första gången såg dagens ljus i en utredning 2006 var Sverigedemokraterna de första att applådera.Det kräver ett tydliggörande från Alliansen och främst från Moderaterna. Redan den 10:e juli 2008 klargjorde Mona Sahlin och Miljöpartiets språkrör sin ställning. De kommer under inga omständigheter att stödja sig på Sverigedemokraterna. Alliansen och statsminister Fredrik Reinfeldt har ännu inte gjort någon sådan utfästelse. Detta trots att Socialdemokraternas förslag om kommunarrest är långt mycket närmare den Sverigedemokratiska linjen än Alliansförslaget.
Det är dags att tydliggöra Allians för Sveriges hållning gentemot Sverigedemokraterna.
MAGNUS ANDERSSON,
Förbundsordförande Centerpartiets Ungdomsförbund
Från Aftonbladet. Läs hela artikeln där!
?


Nu har vi ju sett Fedely gråta om FRA och Maud Olofsson gråta om Kärnkraft när de säljer ut centerpartiet. Är Magnus Andersson nästa som står i TV och gråter för att de gått med på Sverigedemokraternas politik för att rädda Reinfeldt?
Magnus gör som fler och fler Centerpartister gå över till miljöpartiet. Kom över i den rödgröna röran och lämna den blåbruna gröten. Läs vad Miljöpartiets ungdomsförbund säger
Den Amerikanska bilindustrin har vägrat miljöanpassa sig och nu är GM nära KK och SAAB är i fara. Nu sitter Sverige och väntar på vad USA beslutar. Din regering Magnus verkar återigen osynlig när de behövs. Andra har tydligen makten, då kan det vara lite passande populistiskt att skylla på alla icke Sverigefödda medborgare..eller hur
Se den här filmen om de verkliga orsakerna till den ekonomiska omfördelning som kallas kris. Så Magnus du skriver så glatt om "Liberal miljövän som tror mer på dig än på staten"
Bankerna var det bra att ha staten till, kontroll är det bra att ha staten till, men omsorg om jobben och medborgarna ...då får de klara sig själva eller hur..
Fina ytliga ord från CuF men från Centern kommer bara bluff
Jag vill inte se dig också stå och grina Magnus, det är nog med centerpartister som gör det redan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar