tisdag 17 februari 2009

Nä nu XXXXX får Centern hoppa av tokalliansen

Jag vet att alliansen har svårt att få ihop 50% utan Sverigedemokraterna. Alliansen har gång på gång vägrat ta avstånd. Nu tar Moderaterna Sverigedemokraternas politik...eller är det så illa att Moderaterna egentligen är bruna de också.

Det är en kraftig debatt i tidningarna och jag tar upp de flesta rubrikerna i denna blogg även om DN & SvD kanske censurerar inlägget vi Twingly.

Nu får faktiskt Centerpartiet ta och lämna alliansen. FRA, Kärnkraft och nu på gränsen till rasistisk regering. Sitter ni kvar den här blåbruna gröten så är ni borta från svensk politik för all framtid. Nu börjar den blåbruna gröten inte bara smaka illa den luktar också.

Så fundera noga på vad ni håller på med i Centerpartiet!


"Fotbytet väntat"
DN:s Henrik Brors: "Nu ansluter sig Billström till dem som säger att bidragen ska sänkas för flyktingar som bosätter sig i det som kallas 'överetablerade kommuner'".
M kräver tuffare invandrarpolitik. Billström på DN Debatt.

”Skifte i tonläge”
Fredrick Federley – tveksam till delar av M:s utspel om invandringspolitiken.
Möjligt att återta medborgarskap. Migrationsministern vill skärpa kraven för invandrare.

”M försöker flytta fokus”
Veronica Palm (S): ”M har misslyckats.”
V och Mp kritiska. ”Inte längre Nya Moderaterna – detta är Sverigemoderaterna.

CUF-ordföranden vill lämna alliansen efter moderaternas utspel om invandringspolitiken ”Måste vara tydligt att alliansen inte samarbetar med Sverigedemokraterna”.
M vill ha hårdare invandrarpolitik Moderaterna kräver kunskaper i svenska och det ska bli lättare att utvisa kriminella

”Jag tycker det är sorgligt”
Moderaternas förslag sågas av Lars Ohly ”Det värsta som kan hända är att etablerade partier tar över SD:s politik”.
”De flesta invandrare inte asylsökande” Expert efterlyser bättre fakta
Vi följer debatten genom bloggarna Läsarröster för och emot förslaget.
Kulturdebatt ”Även svenskättade brottslingar ska kunna berövas sitt medborgarskap

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: moderaterna , centerpartiet, folkpartiet, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet sverigedemokraterna Technorati om: , , , Icerocket om: , , fra

2 kommentarer:

 1. Har du egentligen tänkt igenom vad du skriver? Tror du måltavlan är att om någon unge snattar lite godis så åker hela familjen ut? Tror du verkligen det så beklagar jag ditt öde att gå genom livet i dimma.
  Måltavlan torde vara de ganska så hårdföra gansterkungar som kommer från bland annat balkan och inte ändrar sitt beteende. Eller torterare och förhörsledare som känner marken bränna. Vill du skydda dem och ömma för dem?

  SvaraRadera
 2. http://www.dn.se/poll.jsp?id=1.800692&pollid=poll_1_800692

  Alliansen har drygt 50% av rösterna. Ojdå...

  24 tusen pers är tillräckligt stor urval för att vara statistiskt korrekt.

  73% av landets befolkning är för förslaget. 25% emot. Toksverige verkar tokdela tokalliansens tokförslag. Fast DU måste ju ha rätt, trots allt tycker ju du annorlunda och då måste alla blint följa? :)

  När det gäller kärnkraften...tror du folket är för kärnkraft av ideologisk anledning? Du tror inte att det kan bero på att de flesta i detta land är såpass utbildade att de listat ut att det just nu inte finns NÅGOT lämpligt alternativ?

  Vad är din lösning för energiproblemet? Ska vi frysa? Låta de äldre/svaga dö? Ska vi fortsätta köpa el som kommer från eldningen av kol? Eller har du tillsammans med Miljöpartiet tänkt gräva upp den gamla idén om att plantera träd som växer snabbt igen? Det finns en anledning till varför Mpk slutade med den idiotin.

  Jag säger så här: hitta på en lösning som är bättre än kärnkraft som förser oss med tillräckligt med el utan att det kostar mer än landet har råd med (el är inte billigt om du inte märkt det). Gör du det, så röstar jag mot kärnkraft. Tills dess tänker jag med hjärnan.

  SvaraRadera