onsdag 18 februari 2009

Maud Olofsson Centerpartiet avgör SAAB´s öde

47.000 jobb försvinner inom General Motors och Saab får stå på egna ben. Det var budskapet från den högsta GM-ledningen sent på tisdagen. Betalar inte näringsministern Maud Olofsson (C) före årsskiftet tvingas krisdrabbade Saab stå på egna ben. - Spontant så är vår reaktion att det vi nu ser är att GM har övergett Saab och inte längre tror på verket och i stället tycker att skattebetalarna i Sverige ska ta över ansvaret, säger näringsministerns statssekreterare Jöran Hägglund.

Nu skall det bli intressant kl 11.00 att höra Maud Olofsson. Vi får hoppas hon inte kör med råttricket som hon gjorde med Kärnkraften - eller Fedely om FRA. 11.00 lyssnar jag noggrant på vad alliansens Maud säger. Se den här filmen så länge. 4 minuter som förklarar det mesta.

Capitalism Hits the Fan!!!


Varför är nu bilindustrin i kris. GM hade en elbil som dödades av vem?Vad har Reinfeldt gjort för att ställa om till en miljöindustri..just det ingenting.
Det enda moderaterna gör är att skylla på någon annan någonannastans. Nu börjar de även jaga svenska medborgare. Det känns långt till 2010 idag......
Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: ekonomi kris , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra Technorati om: , , , Icerocket om: , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar