torsdag 12 februari 2009

Porrskandal eller FRA-etik, samma sak sa Nalle puh

Nu har det hänt igen. Skriver Expressen om porrsurfande i Regeringskansliet.
Nu har det hänt igen säger Wadström "Expressen har tidigare avslöjat flera fall av porrsurfande inom politiken, både på finansdepartementet och Kristdemokraternas partikansli."
Det ar inte Expressen utan Wadström som kom med nyheten om porrsurfande Kristdemokrater. Här har ni besviset igen.

Jag skrev en snäll blogg om expressen men varför upprepa Expressen avslöjar...kan vi inte hitta en dialog mellan bloggar och press där vi anger var vi hittat informationen..skall det vara så svårt Expressen?

FRA snurret fortsätter liksom porrsurfandet. Aftonbladet tar upp Etiken runt FRA. FRA-dagen var väl den dag då demokratin tvärdog i Sverige. när Centerpartiet och Folkpartiet övergav alla liberala ideer de haft.
Så är har ni lite passande blues till er från bl.a. Keith....


Men varför porrsurfa när det bara är att köpa Expressen och Aftonbladet. Så till alla kristdemokrater smyg ut och köp kvällstidningen istället;) Länkar från Expressenbloggen nedan.

Expressen
Hyr en dejt till helgen - 2009-feb-12
Ta en tur till "Lovers Island" - 2009-feb-12
Hyr en dejt till helgen - 2009-feb-10
Ny medicin mot tidig utlösning - 2009-feb-10
Uppvakta din kära med Expressen - 2009-feb-10

Aftonbladet
"Jag älskar dig Joachim, ska vi fortsätta hela livet?" - 2009-feb-12
I dag skickar vi hellre korta kärleksbudskap - 2009-feb-11
Andrea hyr ut sig för att skapa debatt - 2009-feb-11
Hyr ut sig själv per timme på Alla hjärtans dag - 2009-feb-11
"Den som hånar dig högst är den som älskar dig bäst" - 2009-feb-11


Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Expressen porr fra liberal , , , , moderaterna vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , , fra , Icerocket om: fra ,

1 kommentar:

  1. Verkligheten är att det inte är ”våra” folkvalda längre, för när man kör diktatur stil mellan valen och fullständigt struntar i vad vi svenska folket regeringens uppdragsgivare tycker och kör sitt eget ”race” behöver dom bytas ut och det snabbt.

    Det som nu händer har inget med demokrati att göra och måste uppmärksammas och stoppas snarast nästa val, tyvärr finns ingen skillnad mellan regeringen och sossarna i frågor som FRA lagen och Lissabonfördraget så ingen av dessa är ett alternativ längre.

    SvaraRadera