söndag 19 april 2009

Björklund tror på opinionsundersökningar

Visst går det att beställa vilka opinionsundersökningar som helst. Björklund (fp) han tror så starkt på opinionsundersökningar att han nu vet att svenska folket vill delta i härdsmältan Euro.

Man kan ställa sig många frågor om varför Björklund försöker marknadsföra sig på denna fråga. Kanske för att han misslyckats med svensk skola och behöver något nytt folkpartistiskt efter att ha övergett liberalismen.

Jag skall skriva några rader om Sifo och andra opinionsundersökningar. jag har skrivit ganska mycket tidigare men nu blev det mycket synligt.

Vem skulle du rösta på om det var val idag. Miljöpartiet får 8,6 % Socialdemokraterna 34,6% Vänsterpartiet 5,3% Övriga 1,5%, Moderaterna 30,6%, Folkpartiet 6,8%, Kristdemokraterna 4,1%, Centerpartiet 5,8% Sverigedemokraterna 2,8%.

Skop fråga vilket parti tycker du bäst om i rikspolitiken
Miljöpartiet 5,0%, Socialdemokraterna 33,8%,Vänsterpartiet 6,7%, Övriga 0,6%, Moderaterna 33,2%, Folkpartiet 6,5%, Kristdemokraterna 3,9%, Centerpartiet 7,0%, Sverigedemokraterna 3,3%

Konstaterar glatt att Miljöpartiet är ett parti som 5,0% gillar men 8,0% skulle rösta på.


I BvU som mäter Pitatpartier har länge synts den utveckling vi ser nu. Piratpartiet får fler och fler medlemmar ju mer övervakande Björklund och Reinfeldt blir. Du kan rösta här i Bvu 2009:3 när du ändå är här.

Pirate bay och rättegångar kan vara svåra att förstå för en utomstående vanlig medborgare. Det handlar inte om att försvara den enskilde konstnärens inkomst utan de multinationella bolagen. Det finns många sätt att betala enskilda konstnärer. Kampen handlar om ett imperium som håller på och ramla samman. För första gången i världshistorien kan alla individer få tillgång till information och själv ge information. Så den som inte ser vad borgerliga krafter försöker göra måste ha gått i Björklunds utanförskapsskola. Sätt samman alla angrepp som sker på det fria ordet. FRA Ipred osv, ja klicka dig till Piratpartiet och läs alla sammanställningar på lagändringar genomförda och planerade som finns. Ett gigantiskt angrepp på friheten och det fria ordet är en enkel sammanfattning. Observera hur makteliten i väst och öst är lika oroade över demokrati och yttrandefrihet.Här är ett exempel på en bild jag har upphovsrätt till. Det är mitt projekt med "reportern" Bloggtrollet. Väljer en bild på den politiska katastrofen som Bloggtrollet tittar på. Vill du använda Bloggtollets bilder är det enkelt. Du blir vän med Bloggtrollet. Klicka på Mauds näsa så kommer du dit. Är du ung så känn dig blåst både på jobb och anställningsskydd.
Foto Wadström;)


Samtliga undersökningar hittar du här.Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: , demoskop opinionsmätning, , , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan bloggvärldens väljarundersökning FRAlagen Technorati om: bloggvärldens väljarundersökning , , , , demoskop, , fra , Icerocket om: bloggvärldens väljarundersökning fra , , , , , ,

1 kommentar:

 1. DN sluter upp på den nattsvarta kontrarevolutionens sida:

  http://www.dn.se/opinion/signerat/parasiternas-paradis-1.847323

  Budskap: folket skall berövas internet och kunskap reserveras för de rika. Det är brutal klasspolitik. Ingenting annat. Folket skall till varje pris förslavas, är agendan.

  Peter Wolodarskis smutsiga illfundighet är solklar. Problemet definieras korrekt: ett bristfälligt betalningssystem, som underminerar värdefullt journalistiskt arbete. Boten kurerar sjukdomen genom att döda patienten och står dessutom för skamlöst samhällsekonomiskt resursförstöring genom utkrävande av marknadsmässig styckeprisersättning för en vara med fallande styckkostnader, vilket är nationalekonomiskt pristeoretiskt elementum benäget begravet av den nationalekonomiska vetsnskapens dödliga retrovirus: nyliberalismens intellektuella HIV.

  Den korrekta lösningen, som Peter Wolodarski utmärkt väl själv förstår, är offentlig finansiering genom skatteuttag med kraftig progression. Peter Wolodarski har nu definitivt definierat sig själv som en skurk, en bedragare, och ett viljelöst redskap åt det despreata reaktionära monopolkapital som nu går till ursinnig attack mot folkets välfärd, frihet och medborgerliga rättigheter genom öppen destruktion av modern teknologi, avsiktligt underminerande av demokratins grundvalar; med all kraft skall utveckling, framsteg och tillväst vandas i8 sin motsats; klockans visare tvingas nu att att gå moturs. DET är Peter Wolodarskis agenda. Det är bara värt förakt.

  Piratpartiet skall man inte lita på. Deras verkliga agenda är att dupera medelklassen för att likt Gudrun Schyman komma upp sig i smöret via ett nischatr parti i val med minimalt folkengagemang och på så sätt skaffa sig demokratiskt oåtkomliga sinekurer för att sedan leva i lyx utan varje spår av demokratisk insn samt systematiskt fortsätta dupera folket med symboliska utspel utan varje spår av verkligt inflytande i sakfrågan. I synnerhethet Rick Falkvinge är en bara alltför pinsamt knullsugen karriärpsykopat och förrädare han med såsom nästan alla andra; t ex Christian Engström; båda är livrädda för mig, eftersom jag ensam genomskådar dem. Korrekt paroll:

  SVERIGE UT UR EU!

  - Peter Ingestad, Solna

  SvaraRadera