onsdag 8 april 2009

Katten också..

Reinfeldt han ställer sig i strålkastarna i media och försöker framstå som en ledarkatt. "Jag tog ett snack med Arnold" och så var allt fixat. Fast det är hemligt;) Hurra hurra för Sveriges Statsminister som har sådant inflytande. Taskigt att svika hemliga förtroenden. Arnold är ju en riktig lejonhane..

Nu skall vi se om Reinfeldt kan göra något åt den kommunala krisen i Sverige. De pengar han delade ut täcker nog inte ens de förlorade skatteintäkterna för kommunerna Paniken börjar komma hos moderaterna. Vi har en ungdomsarbetslöshet som drar iväg som en raket. Socialbidragen börjar skena rejält i allt fler Svenska kommuner. Snart kommer smällen av förkortat akasse- och sjukförsäkringstid. Socialsekreterare verkar vara ett framtidsjobb i utanförskapets Nya Sverige. För även om politikerna gör populistiska uttalanden och visar sitt ansikte så fort det händer något så minns vi varför svenska folket valde moderaterna. Receptet mot arbetslöshet var ju sänkta skatter. Klassisk högerpolitik som fungerar i högkonjunktur men leder till katastrof i lågkonjunktur.

Men Arnold han blev av med en kostnad han är smart Arnold. Carlifonien är ju en av de stater som kraftigt lånar upp sig för driften och hotas av bakrutt.
Å katten, om det är så enkelt att få hem folk så har vi lite folk i både Egypten som USA hämtade under Bushtiden och en journalist i Eritrea
Såg en rubrik om att det inte är någon brådska att binda lånen. Å katten....men gör det ändå och gör det nu..vi är bara i andra vågen av överkonsumtionskrisen än. Det kommer mera och bli inte förvånade om Reinfeldt kliver av tronen innan mandatperioden är slut. Det var som katten..


En sista liten intressant nyhet om Youtube du bör läsa är bloggen PiratJanne och gruppen Rednex, SvD skriver vidare om Ipred och det hänger väl samman. Lätt att prata med jänkarna om man avlyssnar hela Svenska folket och inskränker yttrandefriheten..eller var det inte så


Mer intressant av wadström

1 kommentar:

  1. Då de snåla svenskarna blir påverkade av räntor och hundbajs, är det endast en skenmanöver från regeringen och media för att få befolkningen att fokusera på annat än de frågor som gäller för framtiden.
    Demokratin håller på att sättas ur spel, genom snålheten att inte höja straffsatser. Om tjugo år måste du låsa in dig själva från brottsligheten. Fy fan..

    Bar Jesus

    SvaraRadera