lördag 27 juni 2009

Slaget vid Almedalen

Piratflottan har siktats utanför Karlsöarna och intar snart Visby hamn. Det blev en kort stund att hämta krafter vid den gröna EU-ön för nya frihetsdåd. Den Svenske Kungen Reinfeldt lastade sina vänner på Regalskeppet Wasa men färden slutade bland bly och annat avfall på botten vid Stockholms stad.
Slaget vid Almedalen har börjat. Det blir över 1000 olika möten mellan de som vill styra Moder Svea 2010.

Slaget lär börja med ett angrepp från vänster. Ganska hårda svingar mot den sittande Fogden och Borgarnas utsugning av den arbetande befolkningen.
Det intressanta med slaget vid Almedalen är att det inträffar i en tidsålder då Imperiet knakar i fogarna och folket kräver förändring. Hela Europas blickar är återigen riktade mot Gotland.

Kommer den nytillträdde Europakungen Reinfeldt att förlora sina drömmars mål. Han har kämpat hårt med att kontrollera och avlyssna all revolterande krafter i samhället och sänt en bön om borgfred.
Går det att kalla sig för ledare i Europa när befolkningen reser sig i det egna landet?

Ekonomin är raserad under Kung Reinfeldts regeringstid. Det har gått fort, mycket fort..
Ministern för medborgarnas sjuk & äldrevård som slåss under korsets fana har gjort vad som går för att flytta resurser till de högre stånden. Nu byggs många stora herresäten om för in tvingade skattemedel på handeln och folket får betala i sina slitna statarlängor.

De pampiga handelscentrum som borgarna byggt i varje tätort ekar alltmer tomma. Befolkningen har hittat andra vägar för sin privata konsumtion. Kommunfogdarna har det svårt att förklara för bybefolkningen vad som egentligen är meningen med Kung Reinfeldts styre.

Den viktigaste frågan som slaget vid Almedalen handlar om är människornas oro över att de inte längre har någon mark att odla sina grödor på. Europa pumpar in pengar för att hålla jordbruket under armarna. Konstgödselfabrikerna går för högvarv och haven färgas gröna.

Överallt har Kung Reinfeldt borrat i marken efter kol, olja och gas. Bönderna och statarna förstår att de närmar sig undergången för varje droppe olja Kung Reinfeldt och hans regering lyckas ta upp ur marken. Motorvägarna som Kung Reinfeldt utlyst till Imperiets symbol för arbete och frihet är dödsdömda, det vet människorna.
Nu har Piraterna seglat upp vid Visby, laddade med vapen mot Kung Reinfeldts FRA-trupper, Ipred-trupper och Kung Reinfeldts europaplaner
Piraterna förändrar Kung Reinfelds planer radikalt...spännande vecka kära läsare.

Lite intressant läsning: Jorden runt på solceller? Ja, i varje fall om den schweiziske äventyraren Bertrand Picard får som han vill. Men åter till Almedalen. Här är de viktigaste händelserna.

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Almedalen
EU ipred moderaterna , centerpartiet, folkpartiet, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet pressfrihet frihet sverigedemokraterna Pirate bay Technorati om: , , , Icerocket om: , , fra läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar