fredag 17 juli 2009

Läs vad moderaterna håller på med.Staten bedriver terror mot medborgarna. Läs Svd om masslagring av individdata och om (pandoras) Ask.


Sanningen om allt samlande av individdata är inte terrorbekämpning. USA hade all avlyssning som existerar påkopplad och de aggerade ändå inte när flygplanen flyg in i skyskraporna. Svt play har len intressant serie om spioneri.


Sanningen om övervakning av dig och mig har helt andra syften än militära.Stalin och Hitler hade båda det gemensamt att de höll kontroll på medborgarna och utövade individterror. Reinfeldt och högern kanske inte skall jämföras med dessa despoter ...än. men..nu är det dax att ersätta dem med politiker som förstår att företräda medborgarna. Steget är inte så långt från maktfullkomlighet till kontroll och terror...det har historien lärt oss!

Risken är uppenbar när vi har en politisk ledning som bara är händelsestyrd och saknar visoner om framtiden, då skapas istället en konservativ kontrollapparat..det är det vi ser. De konservativa ideerna är döda det krävs en ny framtidsinriktad politik i Sverige och Världen.


Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: massavlyssning, masslagring, moderaterna , centerpartiet, folkpartiet, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet pressfrihet frihet sverigedemokraterna Technorati om: , , Icerocket om: , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar