fredag 17 juli 2009

Varför SD när det finns FR

Pressen gör stort nummer av DN/Synovates undersökning. Det behövs 8000 främlingsfientliga till för att SD skall komma in i Riksdagen. FR han anlägger moteld se klippet.


Nu spelar det inte så stor roll vad varken SD eller M hittar på. Piratpartiet lär sopa mattan med hela det liberala etablissemanget och v-s-mp kan lätt ta över 2010.
För inte lär svenska folket ge pakten c-fp-kd-m-sd sitt stöd efter de fyra åren av misslyckad jobbpolitik och kontrollpolitik. Har ni märkt att vanliga opinionsundersökningar inte längre blir förstasida i den borgerliga pressen! Du kan passa på att rösta här i Bvu 2009:4
Sverige saknar just nu statsminister om vi inte räknar med Maud Olofsson förstås, men vem räknar med henne längre. Hon har verkligen kört c i sankmarken. Hon har väl betalt för att hoppa in när FR gör annat. Fredrik Reinfeldt har sagt att det svenska ordförandeskapet är "min stund i världspolitiken". Hur har han klarat sig hittills? Läs här rätt "kul" reflektion i expressen av Marit P.
SvD 2 DN AB Expr

Dagens intressanta ekonomiska nyhet är bankförlusterna som nu börjar synas. Du vet väl att det är du som får betala för den vidlyftiga politiken. Det är också märkligt hur Sveriges regering först kan slänga in miljarder i Hägglund för utveckling och sedan handla av Finland. Svenskt försvar trodde väl de flesta skulle hanteras väl nu när moderaterna fick makten. Men de väljer att låta folkpartiet komma upp på arenan och populistiskt pladdra om Natomedlemskap istället.

Vilket parti har vi förtroende för att leda Sverige 2010. Carl Schlyter tillträder posten som vice ordförande i miljöutskottet, vilket är det bästa beviset på att Miljöpartiet anses som en stark kraft inom EU:s miljöarbete. För mig så är den övergripande politiska frågan Miljön men vi behöver också se till att det blir möjligt för människor att röra sig fritt på Jorden. Utveckling går inte via slutna rum och slutna gränser. Det fria ordet och alla människors tankar behövs om våra barnbarnsbarn skall ha en framtid. Rädda människor är som rädda hundar i ett hörn. Främlingsfientlighet är ett tecken på att människor är rädda och ser isolering som lösning.

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Dagens Nyheter Synovate United Minds synovate, demoskop opinionsmätning, , , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan bloggvärldens väljarundersökning FRAlagen Technorati om: bloggvärldens väljarundersökning , , , , demoskop, , fra , Icerocket om: bloggvärldens väljarundersökning fra , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Piratpartiet lär sopa mattan med hela det liberala etablissemanget och v-s-mp kan lätt ta över 2010.
  För inte lär svenska folket ge pakten c-fp-kd-m-sd sitt stöd efter de fyra åren av misslyckad jobbpolitik och kontrollpolitik.


  Jag är tveksam.
  På en punkt ger jag FR rätt. Svenskar verkar vara ett sovande folk.

  SvaraRadera
 2. Vilket trams. Sverigedemokraterna är inte "främlingsfientliga", Fredrik Reinfeldt är en svenskfientlig och massinvandringsliberal dhimmi och antinationalist, Piratpartiet kommer inte att komma in i riksdagen 2010, och vänsterkartellen kommer inte att vinna heller. SD kommer att bli vågmästare i riksdagen nästa år.

  SvaraRadera
 3. Om du bara visste, hur poppis Sverigedemokraterna blivit de senaste åren, speciellt bland förstagångsväljare- Hoppas och ber att de får stöd bland svenska folket. Röstade på PP i Euvalet, men eftersom de vill ha fria gränser,så blir det SD 2010.

  SvaraRadera
 4. Piratpartiet tar ingen ställning i hurvida vi ska ha stängda eller öppna gränser. Däremot anser många pirater att människor är lika mycket värda oavsett vilket språk de talar, vilken hudfärg de har eller vartifrån de kommer.
  För mig personligen är det självklart att vi ska låta alla som vill bo i Sverige, vi har plats och behöver arbetskraften.
  Att skylla den dåliga ekonomin och den höga arbetslösheten på invandringen är naivt och farligt.

  SvaraRadera