söndag 23 augusti 2009

Bojkotta diktaturen Israel!

Palestinier anklagar Israels armé för att stjäla kroppsdelar från sina offer.Här berättar Donald Boström om den internationella transplantationsskandalen. Så inleds Aftonbladets artikel om organhandel.Sedan blir det ett djuriskt liv på Israel där de kräver att Sverige skall inskränka det fria ordet och Tryckfriheten. Så talar en diktaturstat.En diktaturstat som döda kvinnor och barn och systematiskt bedriver etnisk rensning. Ingen rök utan eld brukar man säga så det kanske är dax att lyfta fram organhandeln i strålkastarskenet. Men läs Aftonbladets artikel och döm själv.Vi får hoppas Israel fattar att de har med en demokrati att göra. Stäm gärna Aftonbladet så får vi se..men Israels metod att hota andra Regeringar får vi nog gemensamt sätta stopp för.


From idag kommer inte jag att köpa en enda Israelisk vara. Hoppas ni andra gör lika. När mördandet av Palestinier slutat och Israelerna åkt hem till sitt eget land så köper jag gärna en Citron. Men just nu smakar allt från Israel bara lik.Förstår inte hur Reinfeldt via FRA kan sälja information till en terrorstat som Israel?
Jag har själv varit i Israel och älskar folket både i Israel och Palestina. Det är nog tid att ta makten från krigsherrarna som lever kvar i en svunnen tid. Israels och Palestinas barn undrar varför detta meningslösa dödande pågår år efter år....det borde alla svenska partier vara rörande överens om..eller hur?

Mer intressant av wadström Fler bloggar om fra organhandel Aftonbladet israel gaza hamas palestina folkmord moderaterna sverigedemokraterna , centerpartiet, folkpartiet, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan frihet Technorati om: , , , , Icerocket om: , ,
AB 1 2 3 4 5 6 Expressen 1 2 Dagen 1 Svd 1 2 3 DN 1 2

5 kommentarer:

 1. Otroligt hur svenska socialister-kommunister ersatt nazister som de främsta Israel och judehatarna. Ni låter som inkvisitionen på 1400-talet. Snart påstår ni väl att judar äter små socialistiska svenska barn och offrar dem? Sveriges vänster = islams nyttiga idioter. För mer fakta om islamiskt judehat, läs Haditherna, Googla.

  SvaraRadera
 2. De enda partier jag vet tagit klar ställning i konflikten är Vänsterpartiet (på Palestinas sida) och Sverigedemokraterna (på Israels sida). Resten försöker hålla sig mer eller mindre neutrala med dialog med båda sidorna.
  Vissa saker är avgjort den israeliska militärens och regeringens fel, men det mesta är minst sagt komplicerat där båda sidorna och till och med helt andra parter har gjort sitt till samtidigt som ingen är entydigt skyldig.

  Flera saker tyder dessutom på att de två grupperna delar en gemensam gammal historia. När man tittar på diasporan som Romarna en gång utsatte judarna för så fördrev de inte alla. De som var intressanta var överklassen och medelklassen. Enkla bönder, fiskare och liknande verkar ha lämnats kvar. Det kan mycket väl ha varit denna grupp som senare tog till sig islam och nu kallas palestinier. Detta är något som dock förnekas starkt av båda dessa grupper av politiska själ.
  Lika opassande är det tydligen att påpeka att "antisemitism" är en underlig term i sammanhanget eftersom "semit" åsyftar både judar och araber, eller snarare både hebreiska, arabiska och andra besläktade språk.

  SvaraRadera
 3. Anders Troberg24 augusti, 2009

  Jag tycker det är dags att dra det steget längre än bojkott.

  Sverige bör dra tillbaka sitt olyckliga erkännande av israel som nation. De har under sina 60 år visat att de inte är mogna att vara en nation, att de inte följer spelreglerna och att de inte tänker bättra sig. Målet måste därför vara att låta marken återgå till dess rättmätiga ägare, Palestina, och antingen låta israelerna flytta hem (över 80% av dem har ett andra medborgarskap) eller acceptera en status som invandrare i en palestinsk stat.

  SvaraRadera
 4. Olbap är en typisk representant för sionisterna. Kan inte skilja på Israel (20% muslimsk befolkning) och religionen judendom. För det är ju så att en jude är en person, som bekänner sig till den mosaiska tron. Vem som helst kan konvertera till judendomen och därmed upptagas i den mosaiska församlingen och bli "jude". Om jag inte minns fel så var Sammy Davis Jr jude och vi skulle väl närmast kalla honom "neger" (om man nu får använda det ordet längre...)
  -
  Israel är en stat skapad av terrorister. Gå till närmaste bibliotek och läs om Irgun, Sternligan, Sprängningen av Hotel King David, mordet på Bernadotte etc. Nu vill de ortodoxa behålla Samarien och Judéen, d.v.s västbanken och man är i full färd med att bygga ut bosättningarna i strid med internationella lagar. Kritik av detta är, per definition, anti-semitism. Frågan är bara vad som skall hända med de palestinier som är i vägen. Israeliska medborgare ? Knappast, då skulle de bli i majoritet och då skulle den religiösa judiska staten Israel inte längre vara dominerad av den judiska religionen. Så, vad göra ? Utrotning, tja, Israelerna är tillräckligt skrupelfria och omvärlden är för flat för att reagera. Ingen vill väl bli kallad anti-semit ! Eller man kan göra som i gamla apartheid Sydafrika, skapa ett gäng "Bantustan" - trots allt var ju Israel en av apartheid Sydafrikas närmaste vänner.

  SvaraRadera