tisdag 4 augusti 2009

Tack Marianne

Marianne Samuelsson avgår. Tack. Visserligen är det så här lagen används. De rika och "viktiga" människorna i Sverige kan kringå lagstiftningen. Så att det händer på Gotland är är inget unikt. Det som gjort det svårt är att en tidigare representant för Miljöpartiet hade detta ruttna beteendet. Så Tack Marianne för att du avgått. Det kommer säkert lite mer fakta i ärendet vad det lider. Men du käre medborgare hur ser det ut i ditt län eller din kommun. Fortsätt att granska politiker och maktutövare...annars är det ju mest på mode att myndigheterna kontrollerar medborgarna, fra, ipred osv..
Svd 1 2 DN 1 AB 1 Expr 1 Dagen 1
Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Gotland bostäder, ekonomi, moderaterna , centerpartiet, folkpartiet, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet pressfrihet frihet sverigedemokraterna Technorati om: , , Icerocket om: , ,

2 kommentarer:

  1. Är det inte en lite lattjo slutsats du drar här? Marianne Samuelsson säger en dumhet, nämligen att man ska särbehandla en person vilket är olagligt, och resultatet blir både en skandal och att hon får sparken. Av detta drar du slutsatsen att "det är så här det går till". Men bevisar inte den starka reaktionen motsatsen?

    SvaraRadera
  2. @Håkan. Maktstrukturen har blottats i Sverige och då är det bråttom att kalla det en enskild individs feltramp. Men börja granska politikerna i din egen kommun och var inte naiv.

    SvaraRadera